A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Is dit de eerste keer dat je onze website bezoekt?

Lees hier meer over wat palliatieve zorg is en lees hier meer over hoe palliatieve zorg in Vlaanderen georganiseerd is en waaruit het palliatief zorgaanbod in uw buurt bestaat.


Word ambassadeur van palliatieve zorg!

Heb jij een hart voor palliatieve zorg? Wil je je samen met ons inzetten voor iedereen die ermee te maken krijgt? Wil je ons helpen om het de aandacht te geven die het verdient? Dat kan! Door ambassadeur te worden. En het is nog eenvoudig en snel ook! Heb je interesse? Lees er hier meer over of registreer je hier!

Over vroegtijdige zorgplanning

Kom hier meer te weten over wat vroegtijdige zorgplanning inhoudt of neem ook eens een kijkje op de website www.delaatstereis.be die volledig in het teken staat van dit thema. Ben je op zoek naar meer informatie over wilsverklaringen? Lees er dan hier meer over.

Over de netwerken palliatieve zorg

Lees hier meer over de werking van de netwerken palliatieve zorg en vind hier meer informatie over bij welk netwerk jij terecht kan.

Over PICT: Palliative Care Indicator Tool

De PICT is een eenvoudig en praktisch meetinstrument waarmee zorgverleners de palliatieve patiënt tijdig kunnen identificeren ongeacht hun aandoening. Dit gebeurt op basis van de ernst van de zorgnoden en niet enkel op basis van de levensverwachting. Kom er hier hier meer over te weten.

Wij worden gesteund door:


Hoe gaan wij het COVID-19 virus te lijf?Het corona-virus heeft een grote maatschappelijke impact en is ook voor onze werking niet zonder gevolgen. Wij zetten ons maximaal in om de verspreiding van het virus tegen te gaan en nemen daarom verschillende maatregelen. Lees ze hier

Bekijk ons advies voor netwerken palliatieve zorg en multidisciplinaire begeleidingsequipes hier en ons advies voor woonzorgcentra hier.

Word jij onze nieuwe stafmedewerker?

Wij zijn momenteel op zoek naar een stafmedewerker algemeen beleid en communicatie (m/v/x). Hou je van afwisseling en heb je een creatieve geest? Verdiep je je graag in beleid en ben je geboeid door communicatie? Solliciteren kan tot en met 06/04/2020.

Bekijk de volledige vacature hier.


Word jij onze nieuwe directeur?

Wij zijn momenteel op zoek naar een directeur (m/v/x). Heb je een motiverende en coachende leiderschapsstijl en een grote interesse in het politieke en zorglandschap in Vlaanderen? Heb je interesse of ken je iemand met het gezochte profiel? Solliciteren kan tot en met 31/03/2020.

Bekijk de volledige vacature hier.


Giften zijn welkom

Wij proberen veel te realiseren met weinig middelen. Giften zijn daarom altijd welkom op ons rekeningnummer  IBAN   BE11 4362 1621 1948 en BIC KREDBEBB met vermelding 'gift'. Hartelijk dank!


Een goed doel opnemen ...

... in je testament (duolegaat) kan fiscaal bijzonder interessant zijn. Let op: hierin treden wijzigingen op medio 2020. Klik hier voor meer info.