A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Is dit de eerste keer dat u onze website bezoekt?

Lees hier meer over wat palliatieve zorg is en lees hier meer over hoe palliatieve zorg in Vlaanderen georganiseerd is en waaruit het palliatief zorgaanbod in uw buurt bestaat.Over vroegtijdige zorgplanning

Kom hier meer te weten over vroegtijdige zorgplanning of op de website www.delaatstereis.be die volledig in het teken staat van dit thema.Over de netwerken palliatieve zorg

Lees hier meer over de netwerken palliatieve zorg en vind hier een overzicht terug van bij welk netwerk u terecht kunt.


Giften zijn welkom

De Federatie probeert veel te realiseren met weinig middelen. Giften zijn daarom altijd welkom op ons rekeningnummer  IBAN BE11 4362 1621 1948 en BIC KREDBEBB met vermelding 'gift'. Hartelijk dank!

Een goed doel opnemen ...

... in uw testament (duolegaat) kan fiscaal bijzonder interessant zijn. Klik hier voor meer info.

De Federatie wordt gesteund door:


Presentaties beschikbaar van het
15de Vlaams Congres Palliatieve Zorg

Op 9 oktober 2018 vond in Cultuurhuis De Warande in Turnhout het 15de Vlaams Congres Palliatieve Zorg plaats. Het stond in het teken van het thema 'palliatieve zorg en de oudere patiënt' en droeg de titel 'palliatieve zorg gaat voor (g)oud'.

Bekijk de presentaties hier

1ste Vlaamse richtlijn euthanasie is er!

Ze werd geschreven door een multidisciplinaire auteursgroep, geadviseerd door een onafhankelijk expertcomité en verzekert meer rechtszekerheid voor hulpverleners en een betere zorg voor patiënten en hun omgeving.


Lees de richtlijn euthanasie op de website www.pallialine.be 
of via dit document (PDF). 

© Katrijn Van Giel

Tijdschrift voor Palliatieve Zorg 2018

Ons tijdschrift voor palliatieve zorg steekt in een nieuw jasje. Het staat deze keer volledig in het teken van het 15de Vlaams Congres Palliatieve Zorg. Naast de gebruikelijke interviews, lees je ook meer over de sprekers en onderzoekers die aan het woord komen op het congres.

Lees het tijdschrift hier.
Abonneer je gratis hier.


Benefietconcert met de broers Sercu is volzet. Wachtlijst is geopend.

Steun palliatieve zorg in West-Vlaanderen tijdens Music for Life en kom op 1 december 2018 genieten van dit uniek concert in CC De Spil in Roeselare. De broers Sercu spelen de pannen van het dak.

Meer info in de uitnodiging
Tickets zijn uitverkocht maar je kan je nog inschrijven op de wachtlijst van CC De Spil.