A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Is dit de eerste keer dat je onze website bezoekt?

Lees hier meer over wat palliatieve zorg is en lees hier meer over hoe palliatieve zorg in Vlaanderen georganiseerd is en waaruit het palliatief zorgaanbod in uw buurt bestaat.

Word ambassadeur van palliatieve zorg!

Heb jij een hart voor palliatieve zorg? Wil je je samen met ons inzetten voor iedereen die ermee te maken krijgt? Wil je ons helpen om het de aandacht te geven die het verdient? Dat kan! Door ambassadeur te worden. En het is nog eenvoudig en snel ook!

Heb je interesse? Lees er hier meer over of registreer je hier!
Over vroegtijdige zorgplanning

Kom hier meer te weten over wat vroegtijdige zorgplanning inhoudt of neem ook eens een kijkje op de website www.delaatstereis.be die volledig in het teken staat van dit thema. Ben je op zoek naar meer informatie over wilsverklaringen? Lees er dan hier meer over.

Over de netwerken palliatieve zorg

Lees hier meer over de werking van de netwerken palliatieve zorg en vind hier meer informatie over bij welk netwerk jij terecht kan.

Wij worden gesteund door:


Meer dan 1000 deelnemers op 16e Vlaams Congres Palliatieve Zorg

Gert Huysmans“Hoe houden we het hoofd boven water als je weet dat je afscheid moet nemen van alles dat je lief is?”

Met die vraag in zijn welkomstwoordje vatte onze voorzitter Dr. Gert Huysmans het thema samen van het 16e Vlaams Congres Palliatieve Zorg, dat op dinsdag 15 oktober meer dan 1000 belangstellenden naar het Kursaal van Oostende bracht. Onder het thema ‘Boven water’ belichtte het congres de gevoelens in de laatste levensfase. Lees meer.

Vacature wetenschappelijk onderzoeker Zorgprogramma Laatste Levensdagen Voor Woonzorgcentra 

onderzoekGeïnteresseerd in het verrichten van wetenschappelijk onderzoek met een duidelijke maatschappelijke impact? De VUB-UGent Onderzoeksgroep Zorg rond het Levenseinde in samenwerking met de Afdeling Geriatrie van het UZGent zoekt in het kader van het Kom op Tegen Kanker Project Zorgprogramma Laatste Levensdagen Voor Woonzorgcentra een voltijds wetenschappelijk onderzoeker (doctoraatsbursaal). Solliciteren vóór 17 november 2019. Meer info.

Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg 2019

Wil jij graag je wetenschappelijk onderzoek over palliatieve zorg voorstellen? Of blijf je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector? Neem dan zeker deel aan onze wetenschapsdagen op 21 en 22 november 2019 in Antwerpen!

Bekijk de uitnodiging hier en/of schrijf je in via de website www.wetenschapsdagenpz.eu

Wij zijn een goed doel voor de warmste week!


         
Giften zijn welkom

Wij proberen veel te realiseren met weinig middelen. Giften zijn daarom altijd welkom op ons rekeningnummer  IBAN   BE11 4362 1621 1948 en BIC KREDBEBB met vermelding 'gift'. Hartelijk dank!


Een goed doel opnemen ...

... in je testament (duolegaat) kan fiscaal bijzonder interessant zijn. Klik hier voor meer info.