A | A | A

HOME   |   WORD LID   |   CONTACT
print deze pagina

Is dit de eerste keer dat je onze website bezoekt?

Lees hier meer over wat palliatieve zorg is en lees hier meer over hoe palliatieve zorg in Vlaanderen georganiseerd is en waaruit het palliatief zorgaanbod in uw buurt bestaat.

Word ambassadeur van palliatieve zorg!

Heb jij een hart voor palliatieve zorg? Wil je je samen met ons inzetten voor iedereen die ermee te maken krijgt? Wil je ons helpen om het de aandacht te geven die het verdient? Dat kan! Door ambassadeur te worden. En het is nog eenvoudig en snel ook!

Heb je interesse? Lees er hier meer over of registreer je hier!
Over vroegtijdige zorgplanning

Kom hier meer te weten over wat vroegtijdige zorgplanning inhoudt of neem ook eens een kijkje op de website www.delaatstereis.be die volledig in het teken staat van dit thema. Ben je op zoek naar meer informatie over wilsverklaringen? Lees er dan hier meer over.

Over de netwerken palliatieve zorg

Lees hier meer over de werking van de netwerken palliatieve zorg en vind hier meer informatie over bij welk netwerk jij terecht kan.

Wij worden gesteund door:


Wij gaan verhuizen!

Vlaams Congres Palliatieve zorg

Op dinsdag 15 oktober 2019 vindt het 16de Vlaams Congres Palliatieve Zorg plaats in het Kursaal in Oostende. Dit jaar staat het in het teken van gevoelens in de laatste levensfase. 

Bekijk voor meer informatie de uitnodiging of de webpagina.
Inschrijven kan t.e.m. 15 sept. 2019 via onst WebPlatform.

Studiedag over palliatieve sedatie

Op donderdag 12 december 2019 organiseert onze Stuurgroep Ethiek de studiedag 'Palliatieve sedatie. Naar een betere praktijk' in Brussel. Deze studiedag richt zich tot alle zorgverleners die in deze praktijk betrokken of geïnteresseerd zijn en benadert palliatieve sedatie vanuit een praktische, wetenschappelijke, filosofisch-existentiële en medisch-technische invalshoek. 

Bekijk voor meer informatie de uitnodiging.
Inschrijven kan t.e.m. 16 november via ons WebPlatform.

Nederlands-Vlaamse Wetenschapsdagen Palliatieve Zorg 2019

Wil jij graag je wetenschappelijk onderzoek over palliatieve zorg voorstellen? Of blijf je graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de sector? Neem dan zeker deel aan onze wetenschapsdagen op 21 en 22 november 2019 in Antwerpen!

Bekijk de uitnodiging hier en/of schrijf je in via de website www.wetenschapsdagenpz.eu

Giften zijn welkom

Wij proberen veel te realiseren met weinig middelen. Giften zijn daarom altijd welkom op ons rekeningnummer  IBAN   BE11 4362 1621 1948 en BIC KREDBEBB met vermelding 'gift'. Hartelijk dank!


Een goed doel opnemen ...

... in je testament (duolegaat) kan fiscaal bijzonder interessant zijn. Klik hier voor meer info.